Betongplintar, pris

Blixbo Cement finns för dig som är på jakt efter betongplintar till ett bra pris. Vi tillverkar alltid plintar i högsta kvalitet.

Kraftiga betongplintar till rätt pris

Det är extremt viktigt med ett gediget och hållbart grundarbete. Därför är Blixbos betongplintar perfekt till många olika typer av byggen. Vi tillverkar betongplintar med kraftig fot som passar perfekt för bland annat altanbygge, och vi erbjuder alltid ett bra pris.

Våra betongplintar tillverkas i höjder om 40 cm, 75 cm och 105 cm, eller vad ni helst önskar. Dessutom har plintarna ett djupt igjutningshål för exempelvis igjutning av balkskor. Vid behov ingjuter vi även svetsplatta i våra betongplintar.

Egentillverkade & högkvalitativa betongplintar

Vi på Blixbo Cement är experter på tillverkning av betongplintar. Vi är ett anrikt företag som funnits i branschen sedan 1920-talet. Med stor kompetens i området för tillverkning garanterar vi att våra betongplintar är av högsta kvalitet. Vår egenproduktion och våra snabba leveranser gör oss till en trygg, pålitlig och prisvärd partner.

Trots att vi på Blixbo Cement har stor kompetens i området kan vi erbjuda bra priser på vårt sortiment. Välkommen att kontakta oss, så ser vi över vilka betongplintar som lämpar sig bäst till ditt bygge och till rätt pris.