Betongplintar till altan

Köp betongplintar till din altan hos oss på Blixbo Cement. Våra egentillverkade betongplintar håller hög kvalitet och passar perfekt som underlag till altanbyggen.

Hållbara betongplintar till din altan

Vägen till en perfekt byggt altan ligger i grunden. Ett stabilt och kraftigt grundarbete är A och O för ett hållbart resultat, och här spelar plintarna en stor roll. Våra betongplintar tillverkas med en kraftig fot som passar perfekt till bygge av altan eller andra liknande byggprojekt.

Vi anpassar våra plintar efter våra kunders behov, både vad gäller storlek och ingjutningar. Våra betongplintar har ett djupt igjutningshål för igjutning av t.ex. balkskor eller svetsplatta. Betongplintarna är koniska med en stabil och kraftig bottenplatta som håller altanen på plats.

Välj en specialist på betongplintar – vi skapar grunden till din altan

Vi på Blixbo Cement är experter inom området för betongtillverkning. Vi har verkat i branschen sedan 1920-talet och har under åren byggt upp en stor kompetens och kundkänsla. Vår egenproduktion och våra snabba leveranser gör oss till en pålitlig och prisvärd partner. Vi har bland annat kunder som SL och Tele 2 Arena, men vår kundkrets består även av privatkunder.

Kontakta oss när du behöver betongplintar till altanen

Är du osäker på vilka betongplintar som passar till din altan? Kontakta oss på Blixbo Cement så undersöker vi vilka betongplintar som lämpar sig bäst. Välkomna till oss!

Nyckelord:
Betongplintar till altan