Kabelkanal, betong

Vid iläggning av kablar i marknivå behövs en slitstark och högkvalitativ kabelkanal i betong. Vi på Blixbo Cement är specialister på tillverkning av olika typer av kabelkanaler och har en stor kompetens i branschen.

Egentillverkad kabelkanal i betong

Våra säkra och hållbara kabelkanaler är tillverkade i betong, i vår egen fabrik i närheten av Falun. Den kabelkanal som vi producerar kan användas vid olika typer av byggnationer för iläggning av kablar i marknivå, och ligger tryggt och säkert på plats. Kanalerna monteras alltid med en försäkring som gör att ytan blir slät på ovansidan, vilket gör den mer slitstark och stabil. Vi anpassar vår tillverkning efter ditt behov, vad gäller storlek och utformning.

Blixbo Cement – specialister på betong

Vi på Blixbo Cement är experter inom området för betongtillverkning. Vi har verkat i branschen sedan 1920-talet och har under åren byggt upp en stor kompetens och expertis. Vi har även egen transport vilket gör att vi kan leverera våra varor snabbt och enkelt. Under de senaste åren har vi bland annat leverarat kabelkanal i betong för en utbyggnation för SL.

Hundra procent nöjda kunder
Vi arbetar alltid efter att våra kunder ska vara till hundra procent nöjda, både innan, under och efter vårt arbete. Därför anpassar vi alltid våra tjänster efter just ditt behov, krav och önskemål. Välkomna att kontakta oss på Blixbo Cement så ser vi över vilken typ av kabelkanal i betong som passar ert byggprojekt bäst!