L-stöd i betong

Hos Blixbo Cement säljes egentillverkade L-stöd i betong i Stockholm och övriga Sverige. Vi är experter inom vår bransch och våra starka produkter håller din byggkonstruktion på plats.

Starka L-stöd i betong säljes här!

L-stöd i betong är en väldigt bra investering när du står inför ett kommande byggprojekt. Stödet är starkt och passar till många olika typer av murar och byggnationer. L-stödet är en form av stödmur (formad som just ett L). Konstruktionen gör att att underdelen i stödet går in under själva byggnationen. Tyngen som läggs på L-foten gör L-stödet till en mycket stark stödkontruktion.

Vi tillverkar och levererar L-stöd i olika storlekar och dimensioner, beroende på kundens önskemål och behov – från 400 mm höga till 2000 mm höga.
Dock är standardlängden på alla våra L-stöd 2000 mm.

Blixbo Cement – egentillverkade L-stöd i betong

Vi på Blixbo Cement är experter på tillverkning av betong och cement, framför allt L-stöd i betong. Våra produkter säljes i dag till kunder i hela Sverige. Vi är ett anrikt företag som arbetat i branschen sedan 1920-talet. Med stor erfarenhet i området för tillverkning garanterar vi att våra L-stöd är av högsta och mest hållbara kvalitet. Vi är helt enkelt en trygg, pålitlig och prisvärd partner.

Kontakta oss när du behöver L-stöd i Stockholm eller övriga Sverige

Vi på Blixbo Cement har stor kompetens i området för L-stöd och kan erbjuda bra priser på ett högkvalitativt sortiment. Välkommen att kontakta oss, så ser vi över vilka som lämpar sig bäst till ditt bygge och till rätt pris. Hos oss säljes L-stöd i betong med hög kvalitet och snabb leverans.

Kontakta oss här

Våra andra bolag:

HF Ekolsolering

HF Invest