L-stöd Göteborg

Blixbo Cement egentillverkar L-stöd av hög kvalitet och med hög hållbarhet. Vi levererar alltid våra produkter snabbt och enkelt till våra kunder i Göteborg med omnejd.

L-stöd håller ditt bygge på plats

L-stöd i betong är en väldigt bra investering inför olika typer av byggprojekt. Den är stark och klarar att stödja många olika typer av tyngre byggkonstruktioner – allt från vägar, murar, lastplatser och lastfickor. L-stödet är en form av stödmur (formad som just ett L). Konstruktionen gör att att underdelen i stödet går in under själva byggnationen. Tyngden som läggs på L-foten gör L-stödet till en mycket stark stödkonstruktion.

Vi anpassar våra L-stöd efter kundens behov

Vi tillverkar och levererar L-stöd i olika storlekar och dimensioner, beroende på kundens önskemål och behov – från 400 mm höga till 2000 mm höga.
Dock är standardlängden på alla våra L-stöd 2000 mm. Våra starka L-stöd anpassas efter användningsområdet och dess plats, och står alltid stadigt vare sig marken är hög eller plan.

Bortsett från L-stöd så tillverkar vi en mängd andra produkter. Och självklart tillverkar vi även specialbeställningar vid behov.

Vi levererar snabbt L-stöd till kunder i Göteborg

Vi på Blixbo Cement är specialister på tillverkning av betong, framför allt L-stöd. Eftersom vi både har en egentillverkning och levererar alla våra produkter med egen transport kommer din beställning att vara på plats i Göteborg inom bara några få dagar.

Blixbo Cement – anrik fabrik med egentillverkning av L-stöd

Blixbo Cementvarufabrik är ett anrikt företag. Vi startade vår verksamhet redan under 1920-talet, och har därför en lång erfarenhet i branschen och stor kompetens i området för cement- och betongproduktion.

Idag har vi inte bara kunder i Göteborg, utan i hela Sverige. Våra kunder är både privatpersoner och större företag. Några av våra tidigare kunder är Storstockholms Lokaltrafik (SL) och Tele2 Arena, som vi under de senaste året tillverkat olika typer av betongprodukter till.

Våra kunder – vår högsta prioritet

För oss är du som kund högsta prioritet. Vi strävar alltid efter att dina krav, behov och önskemål ska vara tillfredställda under hela arbetsprocessen. Allt för att du som kund ska vara hundra procentigt nöjd med våra produkter och tjänster. Vår egenproduktion, vår långa erfarenhet och kompetens samt våra snabba leveranser gör oss till en trygg, pålitlig och prisvärd partner.

Kontakta oss här

Våra andra bolag:

HF Ekolsolering

HF Invest