L-stöd

Vi tillverkar L-stöd & stödmur i dimensioner från 400 mm höga till 2000 mm höga. Standardlängden på alla stöd är 2000 mm. På höjder upp till 1400 mm finns passbitar på 500 mm, 1000 mm och 1500 mm. På höjder 1600 mm – 2000 mm kan vi måttanpassa längden efter behov. Vi finns i Blixbo utanför Falun där vi har vår fabrik men vi levererar över hela Sverige. Stöden finns i två olika hållfastighetsklasser vilka är 4 och 20 kN/m2.
Våra stöd tillverkas med fogar på varje sida av stödet, dessa skall gjutas igen vid montering.

Vi har även ett stöd för ”trädgårdsbruk” som ej är klassad för att ha trafik ovanför sig. Denna tillverkas i höjdstorlek upp till 850 mm. Alla stöden gjuts med en borstad yta vilket ger murarna lite struktur och liv. Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor om våra L-stöd eller några av våra produkter!

L-stöd

 

Hos Blixbo Cement säljs egentillverkade L-stöd i betong. Vi är experter inom vår bransch och våra starka produkter håller din byggkonstruktion på plats.

L-stöd för byggindustrin

L-stöd från Blixbo är en väldigt bra investering när du står inför ett kommande byggprojekt. Stödet är starkt och passar till många olika typer av murar och byggnationer. L-stödet är en form av stödmur (formad som just ett L). Vi har gjutit som så att underdelen i stödet går in under själva byggnationen. Tyngen som läggs på L-foten gör stödet till en mycket stark stödkontruktion. Vi tillverkar och levererar cementprodukter i olika storlekar och dimensioner, beroende på kundens önskemål och behov – från 400 mm höga till 2000 mm höga.
Dock är standardlängden på alla våra L-stöd 2000 mm.

Blixbo Cement – egentillverkade L-stöd

Vi på Blixbo Cement är experter på tillverkning av betong och cement, framför allt L-stöd i betong. Våra produkter säljes i dag till kunder i hela Sverige. Vi är ett anrikt företag som arbetat i branschen sedan 1920-talet. Med stor erfarenhet i området för tillverkning garanterar vi att våra L-stöd är av högsta och mest hållbara kvalitet. Vi är helt enkelt en trygg, pålitlig och prisvärd partner.

Vi på Blixbo Cement har stor kompetens i området för och kan erbjuda bra priser på ett högkvalitativt sortiment. Välkommen att kontakta oss, så ser vi över vilka som lämpar sig bäst till ditt bygge och till rätt pris. Hos oss säljes L-stöd i betong med hög kvalitet och snabb leverans. Kontakta oss här

Våra andra bolag:

HR Ekolsolering

HR Invest