Plintar i betong

Blixbo Cement tillverkar starka plintar i betong. Vi finns för dig som söker ett slitstarkt underlag till ditt kommande byggprojekt.

Starka plintar i betong – bästa grunden i byggprojektet

Alla byggen bör ha ett starkt och ett gediget grundarbete. Det vet vi som specialister i området. Våra plintar tillverkas med en kraftig fot och passar till många olika typer av byggnationer. Med väl gjutna plintar så kommer ditt bygge att få de bästa förutsättningarna för att stå emot yttre påverkan, och för en lång hållbarhet.

Skillnaden mellan cement och betong är att cement är ett bindemedel som tillsammans med vatten binder samman sten, grus och sand till betong. Betong är vårat viktigaste och mest kostnadseffektiva byggnadsmaterial och en förutsättning för att kunna bygga alla de bostäder och infrastrukturer som samhället behöver.

Vi anpassar alltid våra tillverkningar efter kundens behov. Därför producerar vi plintar i olika storlekar och alla våra plintar har även ett djupt igjutningshål i toppen för igjutning av exempelvis balkskor eller svetsplatta. Plintarna är även koniska och har en kraftig bottenplatta för bästa hållbarhet, kvalité och stabilitet.

Plintar gjort i betong

Blixbo Cement – egentillverkning plintar i betong

Blixbo Cementvarufabrik är ett anrikt företag, som tillverkat plintar i flera decennier. Vi startade vår verksamhet redan under 1920-talet, och har därför en lång erfarenhet i branschen och stor kompetens i området för betong – och cementproduktion. Vår produktion av plintar är framtagna av specialister i området och passar till alla typer av byggprojekt.

Vi på Blixbo Cement anpassar alltid vårt arbete efter våra kunders önskningar, krav och behov. Vår egenproduktion, våra långa erfarenhet och kompetens samt våra snabba leveranser gör oss till ett tryggt, pålitligt och prisvärd partner. Du kan räkna med oss när du behöver plintar i betong.

Kontakta oss när du behöver plintar gjort i betong

Välkommen att kontakta oss på Blixbo Cement så undersöker vi vilka plintar i betong som passar just ditt bygge och vi utlovar snabb service!

Nyckelord:
Plintar i betong

Kontakta oss!

Länkar till våra övriga bolag:

HF Ekolsolering

HF Invest