Stödmur i betong

För dig som söker tillverkare av stödmur i betong finns vi på Blixbo Cement. Vi är specialister i branschen och egentillverkar våra egna produkter i betong och cement.

Stödmur i betong – ett extremt kraftigt stöd

Varför är en stödmur i betong att rekommendera vid byggnadsprojekt?
Vi menar att det är ett av det kraftigaste och mest hållbara stöden. En stödmur står extremt stadigt då baksidan av muren fylls med fyllnadsmassor.

Vi tillverkar stödmur och L-stöd i betong, och i olika typer av storlekar och dimensioner – från höjden 400 mm till 2000 mm. Standardlängden på en stödmur i vår tillverkning ligger på 2000 mm. Vi kan även måttanpassa längden efter behov om produkten har en längt som ligger mellan 1600 mm och 2000 mm.

Våra stöd produceras i två olika hållfastighetsklasser
• 4 kN/m2
• 20 kN/m2

Stödmur Verti-Block

Blixbo Cementvarufabrik AB har som enda tillverkare i Sverige tillverkning av Verti-Blocks stödmurssystem. Dessa stödmursblock tillverkas så att de får ett utseende som en stenmur. Blocken är 1,22 m långa, 0,61 m höga och 0,91 m djupa. Tack vare sin storlek kan muren byggas väldigt stabilt till höga höjder.

Egentillverkad stödmur i betong

Vi på Blixbo Cementfabrik AB är experter på tillverkning stödmur i betong. Vi är ett anrikt företag som verkat i området sedan 1920-talet. Med stor erfarenhet i branschen garanterar vi att vår tillverkning av stödmur är av högsta kvalitet. Vår egenproduktion och våra snabba leveranser gör oss till en tryggare, pålitligare och prisvärd partner. Du kan räkna med oss när du behöver stödmurar i betong!

Välkommen att kontakta oss på Blixbo Cement, så ser vi över vilken stödmur i betong som lämpar sig bäst till ditt bygge. Vi lovar att våra stödmurar håller ditt bygge på plats under många år!

Kontakta oss

Våra andra bolag:

HR Ekolsolering

HR Invest